een belevenis

Geef een ballonvaart cadeau

Altijd een passend arrangement

 

Weet wat u cadeau geeft.

Een onvergetelijke ballonvaart 

Voor al onze cadeaubonnen geldt dat ze nooit verlopen en de ontvanger altijd zelf een datum mag uitkiezen. Bij de arrangementen met diner mag er door de ontvanger gekozen worden of het diner in Amersfoort of in Barneveld zal plaatsvinden. 

Datum in overleg
1 uur in de lucht
Geen verborgen kosten
Blijft altijd geldig 
Leuk om te krijgen

Ballonvaart & Diner

 

Zilver of Goud?

Bij het gouden arrangement geeft u een drie gangen diner, drankjes en een ballonvaart cadeau. Met het zilver arrangement biedt u een twee gangen diner en een ballonvaart aan. Er zit geen verschil in service of kwaliteit en beide arrangementen zullen zeer gewaardeerd worden.

Wat eten we? Het a la carte diner wordt verzorgd door Restaurant De Hebberd in Barneveld of Amersfoort
 

Losse tickets

 

Gewoon een ballonvaartbon

Bent u op zoek naar een ballonvaart om cadeau te geven? Onze cadeaubonnen kunt u geheel naar wens bestellen. Een bon per persoon of een voucher voor de hele groep. Wij maken het mogelijk!

Weetje: De mooiste herrineringen maak je samen

 

Bestel uw cadeaubon

 

Bestel vandaag nog en wij sturen hem zo snel mogelijk naar u toe! Onze cadeaubonnen zijn gepersonaliseerd en worden altijd via de normale post verzonden. Heeft u de bon vandaag al nodig? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee.

Veilig betalen: Wij sturen u een factuur, deze kunt u na ontvangst van de cadeaubon aan ons voldoen.

Gemakkelijk geregeld

Een cadeaubon bestellen, los ticket regelen of meer informatie gewenst? Maak gebruik van onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Factuur & Post gegevens

Veilig betalen: Wij sturen u een factuur, wij verzoeken u deze binnen 14 dagen of uiterlijk 24 uur voor de ballonvaart te voldoen. Indien het post adres afwijkend is dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. 

Passagiers gegevens

Wij verzoeken u alles zo compleet mogelijk in te vullen.

Ticket keuze
Aantal tickets

Bij meer dan 4 personen kunt u een cadeaubon bestellen via de groepsballonvaarten.

Gaat het om een cadeaubon
Verzending in blanco envelop

HOT-R BALLONVAARTEN   |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |   TELEFOON +31 (0)6 - 23 77 53 38